top of page

Velkommen til Kulant - ditt dedikerte kundesenter med hjerte!

Kulant ble etablert i 2019 og har i dag to avdelinger, en i Røn, Valdres, og en på Dokka.


Vi er ikke bare et kundesenter; vi er et team som bryr seg om hverandre, om deg og dine kunder. Våre verdier, lojalitet, trygghet, effektivitet og trivsel, er ikke bare ord, de er en del av oss, og vi er stolte av hver eneste medarbeider som gjenspeiler disse verdiene.

I Kulant finner du en dedikert gjeng med lidenskap for å skape gode kundeopplevelser. Med lang og bred erfaring innen kundeservice via telefon, chat, e-post og sosiale medier, håndterer vi alt fra førstelinje til backoffice-oppgaver og sentralbordtjenester.

Vi ser på oss selv som en strategisk samarbeidspartner, og leverer verdifull innsikt for å støtte din bedrifts forbedringsarbeid og videreutvikling.
 

Sammen med vår største kunde, Helthjem, har vi oppnådd betydelige milepæler:

2020: 3. plass i Transport & Logistikk.
2021: 2. plass i Transport & Logistikk.
2022: 1. plass i Transport & Logistikk OG Årets kundesenter! 🏆

Kulant AS er forpliktet til å tilby den beste kundeopplevelsen med våre verdier: lojal, trygg, effektiv, trivelig og tilpasset.

Vi setter kundetilfredshet i høysetet og jobber alltid for å levere det dine kunder trenger, når de trenger det. Vår lojalitet vises gjennom støtte og samarbeid for å finne de beste løsningene. Vi forstår at hver kunde er unik, derfor tar vi oss tid til å lytte og tilpasse våre tjenester for å møte deres behov.

Vi er stolte av å være en trygg bedrift som kundene kan stole på. Våre ansatte er godt opplært med lang erfaring, og vi leverer alltid tjenester av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi holder våre løfter og er der når våre kunder trenger oss.

Effektivitet er nøkkelen for oss. Vi fokuserer alltid på å arbeide raskt og effektivt for å utføre oppgavene våre på best mulig måte. Vi forstår at vår kundes tid er verdifull, og vi jobber hardt for å sikre rask og effektiv tjenesteleveranse.

Våre tjenester er ikke bare lojale, trygge og effektive, de er også designet for å skape en trivelig opplevelse. Våre ansatte er alltid vennlige og imøtekommende, og vi legger stor vekt på å skape en positiv atmosfære som gjør at kundene våre føler seg velkomne og verdsatt.

Til slutt, våre tjenester er fullstendig tilpasset for å møte våre kunders unike behov. Vi forstår mangfoldet av ønsker og behov, og vi jobber hardt for å tilpasse våre tjenester til hver enkelt kunde. Våre kunder kan være trygge på å motta skreddersydde tjenester perfekt tilpasset deres behov.

Sammenfattet er Kulant AS drevet av en lidenskap for å gi kundene den beste opplevelsen. Med verdiene lojal, trygg, effektiv, trivelig og tilpasset, kan vi garantere at våre kunder er i gode hender hos oss.
 

​Ta kontakt i dag og la oss hjelpe deg med dine behov.

bottom of page